Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

luni, 3 ianuarie 2011

Studioul de videochat MuncaVideochat.com: 30% comision.

Situl MuncaVideochat.com, ofera informatii GRATUITE oricui doreste sa faca videochat de acasa, pe cont propriu, fara sa aiba nevoie de a plati comision vreunui Studio. Din cauza ca multi dintre cei care s-au inscris ca modele pe diverse situri prezentate aici, au intampinat diverse dificultati (tehnice, legate de software, de limba engleza, de procesarea platilor, etc.) mi-au cerut apoi ajutorul in multiple situatii, am decis sa imi deschid propriul meu Studio Virtual de videochat (e "virtual", in sensul ca eu deschid conturile de videochat pentru modele, si le dau ID-urile si parolele cu care pot face show de la ei/ele de acasa, deci nu sunt un Studio cu LOCATIE FIZICA in vreun apartament ori vila).

Studioul de Videochat Virtual MuncaVideochat.com ofera urmatoarele servicii:
- deschidere conturi de videochat pentru modele (minim 18 ani), pe cele mai importante situri;
- uploadare Poze si Video, creare Profile si Descrieri PROFESIONALE, care sa atraga clientii si sa sporeasca nivelul incasarilor pe show si pe unitatea de timp (incasari/minut);
- training zilnic si asistenta LIVE pe chaturile de messenger (Yahoo, MSN, Skype, etc) privind Regia showurilor, Imagine, Sunet, Iluminat, Limbi straine/Texte, elemente de Divertisment Adult si Non-Adult;
- efectuarea platilor la fiecare 200$ castigati! Orice studio ori site de videochat, isi plateste modelele la 2 saptamani, CEL PUTIN! Studioul MuncaVideochat.com isi plateste modelele la fiecare 200$ castigati, ceea ce inseamna ca daca intr-o zi ati castigat 200$, seara aveti banii in cont!!! NICI UN ALT STUDIO NU MAI OFERA ACEST SISTEM RAPID DE PLATA A MODELELOR SALE!

Foarte important: 
Studioul de Videochat Virtual MuncaVideochat.com ofera modelelor sale un serviciu UNICAT in Romania: POSIBILITATEA DE A LUCRA CU MASCA + PERUCA, PENTRU PROTECTIE 100% A IDENTITATII MODELELOR! IN CAZUL OFERIRII DE SHOWURI EROTICE CU MASCA + PERUCA, POSIBILITATEA DE A FI RECUNOSCUT(A) DEVINE PRACTIC NULA! NICI UN ALT STUDIO DE VIDEOCHAT DIN ROMANIA SAU DIN STRAINATATE NU MAI OFERA ACEST SERVICIU!

Masca pentru protectia identitatii poate fi doar de tipul celei de mai sus. Nu se admit alte tipuri de masti (cele care acopera toata fatza ori ochelari de soare). Mastile sunt permise doar modelelor de la categoria ADULT/NUDE, unde se ofera showuri erotice (dezbracari + mimari ale actului sexual). NU se admit masti la rubricile non-adult.

Pentru serviciile sale, Studioul Virtual MuncaVideochat.com percepe un comision de 30% (mai mic decat ORICE studio de videochat din Romania, care in general cer 40-70% )! In plus, platile sunt efectuate la fiecare 200$ castigati, nu la 2 saptamani ca toate studiourile ori siturile de videochat!

Comision 30%
Comisionul Studiului MuncaVideochat.com este de 30%.

Cerinte:
- persoane de minim 18 ani, cu Webcam si Internet cat mai bun (sa nu existe inreruperi!), care vor sa faca Videochat Adult-Erotic (cu striptease obligatoriu), Hot Flirt (striptease optional) sau Non-Adult (striptease interzis) ori Ne-erotic (striptease si discutii erotice interzis). NU DISCUT CU PERSOANE PE CARE NU LE POT VEDEA PE WEBCAM! DACA NU AVETI WEBCAM, VA CUMPARATI SI APOI DISCUTAM. VIDEOCHAT FARA WEBCAM NU SE POATE! :)
- Fete in special, sau Cupluri;
Nu lucrez cu baieti Straight/Hetero, caci se castiga putin, sau deloc. Se mai castiga la categoria Gays, insa cei care sunt cu adevarat Gays ori arata FOARTE BINE (culturisti ori penis de peste 20 cm)! :) Fetele Solo castiga mai bine decat Cuplurile Hetero si cel mai bine castiga Cuplurile de Fete (nu e nevoie sa va sarutati/dati limbi, ci sa fiti impreuna pe webcam si in rest, "fiecare cu pasarica ei"! :)
- poza cu Cartea de Identitate ori Pasaport (documentul sa fie pozat INTREG iar imaginea CAT MAI CLARA);
- SERIOZITATE (mai multi bani fac Modelele care MUNCESC mai mult, decat cele care arata mai bine! E plin de Modele aratoase pe siturile de videochat, iar MULTE nu fac bani ori fac foarte putin, pentru ca NU MUNCESC ori NU STIU cum sa munceasca)!

Platile se efectueaza prin:
- transfer in cont bancar la orice banca din Romania ori zona SEPA/Euro, comision de transfer 3€. Transferul bancar e modalitatea preferata de plata, banii ii primiti in 3 zile maxim (de obicei 1 zi) iar comisionul e cel mai mic.
- Paypal, Paxum, Payoneer;
- Western Union, MoneyGram, Monty, Ria;
- orice alta varianta poate fi discutata.

Comisioanele de transfer, vor fi suportate de Modele, din banii transferati.

Pentru mai multe detalii ma gasiti pe email sau Skype:

Email: jobs4adults [at] gmail . com

Skype: jobs4adults

Update Decembrie 2016: Deoarece in ultimii 2 ani m-am dedicat mai mult promovarii Modelelor de Top si noilor evenimente pe care le organizez (CamSum & EroAward), cu noile modele ce vor sa lucreze cu mine, comisionul meu este de 30%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu