Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

CINE e Luca Jobs4adults?

Luca ma cheama...:)

Sunt foarte multe informatii despre mine pe internet (poate prea multe! :), multe poze, videouri de la evenimente de adult si camming, articole in reviste sau doar recenzii ale siturilor mele pe situri de specialitate, interviuri...inclusiv despre domeniile mele de interes: Make money online, Internet Marketing, Webcam Business (trainer, studio, affiliate, webmaster), etc! Unii ma pot acuza de "exhibitionism", insa cred ca mai degraba e vorba de felul meu de a fi deschis, prietenos si cu nimic de ascuns...:)

Cu Laszlo Czero - CEO LiveJasmin, la petrecerea oferita de Jasmin @AWSummit, 2014

Nascut in jur de 1980, sunt economist specializat in Marketing si Marketing pe Internet (MBA in E-commerce). In 2001 am absolvit facultatea cu 9.50 (al 3-lea pe lista) cu o lucrare de diploma de pionierat pe vremea aia, pentru ca nu existau carti pe aceasta tema si lucrarea a fost elaborata in totalitate de pe internet din exemple practice si din revistele economice internationale de prestigiu ca The Economist, Business Week ori Harvard Business Review, unde se prezentau ultimele noutati stiintifico-tehnologice cu privire la Internet, si ceea ce unii "visatori" indrazneau sa creada ca va fi cea mai mare piatza: "Comertul electronic - afacerile in era Internet" (care a fost si titlul lucrarii mele de diploma, unicat la Universitatea pe care am absolvit-o si unele dintre primele in Romania pe aceasta tema!). Ca proba practica am avut simularea unei agentii de turism rural si agroturism pe internet in Bucovina, prin care am fost contactat de Organizatia Mondiala a Turismului si invitat ca speaker la un summit pe tema "turismului si a dezvoltarii durabile" in AixEnProvence/Franta, unde am avut 2 interventii, una in engleza si alta in franceza...era ceva pe vremea aia sa vorbesti si sa scrii 2 limbi, insa doar dupa cativa ani am ajuns sa vorbesc si scriu 5 (inca 3: spaniola, portugheza si italiana).


In 2001 am inceput ca webmaster si afiliat pentru diverse programe, construiam situri pentru firme in turism (hoteluri si agentii de turism). In 2004, impreuna cu un asociat am fondat un Studio de videochat in Romania (unul din primele la vremea respectiva in orasul meu).

In a 2-a parte a lui 2004 am locuit 6 luni in Olanda (Amsterdam), unde am lucrat pentru o agentie imobiliara, pe partea de publicitate pe Internet...cunosc Amsterdamul aproape pe de rost, iti desenam harta cu reteaua de canale navigabile din minte...e unul din orasele ce mi-au placut cel mai mult, alaturi de Barcelona.

Din 2005 locuiesc in Spania, unde am infiintat alt studio, impreuna cu studioul virtual Jobs4Adults ce ofera munca de acasa modelelor ce prefera aceasta optiune. Tot din 2005 m-am ocupat de diverse proiecte de publicitate pe internet si management de retele sociale pentru diverse firme, inclusiv unele cluburi de noapte din zona Barcelonei, unde le cunosc aproape pe toate...:)

In 2009 am lansat in engleza, la "Sumitul European al Industriei Adulte" http://www.theeuropeansummit.com/en (ce pe vremea aceea se numea "Sumitul din Barcelona"), cartea  "Biblia Webmasterului Adult" - http://jobs4adults.com. Cartea a fost foarte bine primita de critici (a fost prezentata multor nume mari si foarte mari din Industria Adulta mondiala) si a devenit cea mai cunoscuta carte in domeniu. De aici mi se trage si numele de "Jobs4Adults" sau "Jobs" sub care mai sunt cunoscut in Industria Adulta si in Videochat.


In Ianuarie 2011 am aparut pe coperta revistei nemtesti "Adult Webmaster Business" (AWB) ca "expert in marketing" cu un interviu despre Adult Webmaster Bible, iar in Februarie si Martie au fost prezentate in revista rezumaturi ale unor capitole din carte:
http://www.jobs4adults.com/blog/my-interview-in-adult-webmaster-business-german-magazine/

De-a lungul anilor am participat la multiple sumituri/intalniri/conferinte dedicate Industriei Adulte si Videochat din intreaga lume, cateva poze cu mine se gasesc si in Revista americana FUBAR, care e cea mai mare la nivel mondial dedicata evenimentelor Industriei Adulte:
http://www.fubarwebmasters.com/tags.php?tags=Luca

Mai multe detalii despre mine si siturile unde am aparut gasiti pe unul din blogurile mele in engleza:
http://www.jobs4adults.com/blog/about/

In perioada 2011-2013, am participat ca Expozant oficial la "Festivalul Erotic din Barcelona" http://www.saloneroticodebarcelona.com , cu carti si cursuri in spaniola despre "Cum sa faci bani pe Internet cu Industria Adulta si Videochat" - http://dineroadulto.es/ Pe prima pagina a sitului ma puteti vedea in poza alaturi de Nacho Vidal - cel mai mare star porno spaniol din toate timpurile!

De ce am aratat toate acestea? NU ca sa ma laud, sa ma dau tare si mare...:) Ci doar sa arat ca ma invart in cercurile Industriei Adulte si de Videochat, de mai multi ani, de unde am cautat mereu sa invat de la cei mai buni in domeniu, sa ma informez si sa fiu la curent cu ultimele noutati, si in plus am un RENUME: pe unde particip, ti se inchid usile daca iti merge vestea ca esti NECINSTIT! In Era Internet "zvonul circula foarte repede" iar eu intotdeauna m-am bucurat de O FOARTE BUNA REPUTATIE, pe care m-am straduit sa o pastrez si imbunatatesc prin Caracter, Deschidere, Multa Munca, Seriozitate, Viziune si Spirit Inovator! :)


                                                                Incantat de cunostinta! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu