Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

Proiectul CamMillionaires.com

CamMillionaires.com - servicii pentru modele de Top!

Principiul Pareto in Videochat: 
"Astazi, 30% din modelele de videochat, castiga 70% din venituri...
Maine, 3% din modele, vor castiga 97% din venituri!" 
(CamMillionaires.com)

Proiectul CamMillionaires.com e o noutate absoluta pe piata romaneasca si internationala de videochat. La inceput s-a numit "CamStarsFactory.com" dar am renuntat la nume, pentru ca practic orice studio e o "fabrica de staruri cam" si orice model cam se considera un "star" si voiam sa fie clar ca acest proiect nu insemna un studio. Apoi am ales "MegaCamStars" pentru a sublinia ca ne referim la cele mai mari staruri de videochat, dar si aici categoria este destul de larga si nu eram suficienti de "specifici"...sunt multe modele care fac peste 10.000$ pe luna, dar care nu neaparat vor sa faca o cariera din asta sau nu vad cammingul ca pe un business full time ori de viitor, si care practica un stil de camming "insostenibil" (ma refer la faptul ca un astfel de stil nu are viitor pentru a se mentine/aupravietui sau creste, in conditiile cresterii masive a concurentei la modele), asa ca in final am optat pentru "CamMillionaires" pentru a lasa de inteles ca targetul nostru e in special grupul modelelor profesioniste si care au sau vor rezultate EXCEPTIONALE in domeniu, modelele pentru care Videochat = Arta = Full Time Business = Present, Past and Future! :) Ca model de top poti ajunge la incasari de 120.000$-200.000$ / an si mai "neprofesional" si bazandu-te in special pe vanzare de "show-uri", dar deja ca sa faci saltul la sume cu un "0" in plus, nu se poate fara a face aceasta activitate la nivel SUPER-PROFESIONAL!

Desi initial targetul nostru erau Modelele Webcam de Top, sunt 4 categorii carora destinam aceste servicii:

1. - modelele Individuale de Elita;
Sunt acele modele care au ales sa faca din videochat o CARIERA, care au inteles foarte clar de ce vor sa faca videochat, care iubesc webcammingul si il fac cu maximum de placere, seriozitate si profesionalism, ca pe un business full-time! Camming = ART! :) Sunt modelele care deja castiga sume de invidiat, dar cauta noi solutii de diversificare si crestere a veniturilor. Am lucrat multi ani cu modele incepatoare si medii si stiu ce inseamna sa lucrezi cu persoane care nu au obiective clare in viata, de aia m-am decis sa intru mai mult pe nisa modelelor profesionale, so: WHO WANTS TO BE A MILLIONAIRE? :)

2. - modelele (incepatoare sau nu), dar care au Potential Mare de crestere!
Pe langa modelele de elita, acelea care deja au rezultate vizibile in ce priveste brandingul (retele sociale) si volumul incasarilor, ne mai intereseaza modelele care desi nu sunt in top, au potential mare de invatare si crestere. Tot timpul apar modele noi si care in cateva saptamani sau zile ajung sa le faca o concurenta serioasa chiar si modelelor profesioniste si "veterane", iar unele din aceste modele noi sunt pur si simplu niste amatoare care si-au facut singurele un cont pe un site si au apasat butonul "broadcast"...Asa cum am spus-o de mai multe ori, videochatul "nu inseamna numai Teorie" si nici nu exista "retete infailibile pentru succes" si care sa li se potriveasca oricarui model, ci doar variante de incercat ce au probabilitate mare de a da rezultate...Insa videochatul se bazeaza si pe "geniu", acel "ceva" pe care il au unele modele, care chiar daca nu au mai facut niciodata videochat sau au putina experienta, de prima data cand intra pe cam dau senzatia ca "parca sunt facute pentru videochat"! :)

3. - Studiourile.
A 3-a categorie ce ne intereseaza sunt Studiourile, carora le vom oferi aceste servicii, insa tot pentru categoria modelelor ce au performante si calitati peste medie. Pentru modelele de slaba calitate (fizic, engleza, inteligenta, cultura, deschidere, seriozitate, transpiratie), nici chiar noi nu putem face "minuni"! Desi, initial, nu vedeam ce servicii am putea oferi studiourilor, pe motiv ca ar trebui sa "impart" comisioane si conditii cu o terta persoana ca un patron de studio, totusi cum am multe prietenii si contacte cu patroni de studio din Romania si America de Sud care s-au aratat interesati de proiect, in final, am zis: Ynot? :) Asa ca, am venit cu niste solutii dedicate studiourilor! In plus, patronii de studiouri nu au de ce sa isi faca griji ca "as intentiona sa le fur cele mai bune modele". :) Colaborarea cu studiourile va fi simpla: eu comunic doar cu studiourile, nu si cu modelele! Modelele nici nu e nevoie sa stie cine le face promovare, iar promovarea va fi facuta bineinteles, cu acordul modelelor: poze si video Cu sau Fara Fatza si pe situri/pagini cu Romania banata sau nu! :) Ca servicii in plus, vom oferi si asistenta in scoaterea pozelor si videourilor nedorite de pe diferite situri si inclusiv anumite elemente de training, pentru ca, normal: un model, cu cat e mai bun, cu atat castiga mai multa lume cu el/ea: afiliati, studio, site de chat, etc! Asa ca solutia noastra e de tip: Win/Win + Win X Win! ;)

4. - Solo girl sites and Porn/Playboy models
Pe masura ce am inceput sa devenim cunoscuti, am fost abordati si de staruri porno si chiar modele Playboy, cu intrebari pe tema promovarii, la care noi: "Hopaaaa....Ar mai fi o cateogorie!" :) Si, de ce nu? Pe retelele sociale sau siturile unde promovam "Big Boobs CamGirls" putem incerca si un Big Boobs PornStars!Exista opinii din partea unor modele, studiouri si traineri cum ca "e suficient ca modelul sa intre pe site si sa faca ce trebuie pentru a baga clientul in Privat" si a face bani din videochat, insa lucrurile s-ar parea ca s-au schimbat in ultimii 1-2 ani, in special prin declinul traficului in roomuri si ale veniturilor de care se plang tot mai multe modele si studiouri... CamMillionaires vine in intampinarea acestei probleme cu solutii de webmastering si social networks marketing care sa aduca acel PLUS la diverse nivele, care sa se reflecte mai ales la capitolul venituri...Nu putine au fost dezbaterile pe forumuri in legatura cu "profitabilitatea" si transparenta metodelor de promovare a modelelor, si de aceea ce imi doresc e sa pot aduce in curand niste exemple de statistici privind evolutia unor modele inainte si dupa aplicarea pachetului de promovare pe care il propun, caci nimic nu vorbeste mai clar decat evolutia incasarilor modelului. In plus, cu statisticile oferite de programele de afiliere, de google analytics sau social networks analytics, putem demonstra exact nivelul de trafic trimis catre orice model!

Desigur, mai sunt si altii care ofera anumite solutii de promovare a modelelor, dar de cele mai multe ori sunt solutii punctuale de tipul: promovarea pe un site, pe o retea sociala, banere, model reviews, WL + twitter, etc. Dar, asa cum ziceam nu exista inca o oferta care sa includa solutii mai complexe, sau cel putin, nu stiu eu de ea. Multe studiouri ori nu au cunostintele necesare, ori nu vor sa se complice, sperand ca lucrurile vor mai merge la fel de bine ca inainte...Pe de alta parte, majoritatea webmasterilor foarte buni aleg ei cele mai bune modele pentru a le promova si nu sunt interesati de colaborari directe cu modele ori studiouri, desi nu de putine ori apar "conflicte"de tipul utilizarii de catre unii webmasteri de poze si video fara acordul modelului caruia ii apartin...Nu in ultimul rand, ziua are 24 de ore, si pentru un model sau studio, poate fi mai convenabil contractarea unei firme care sa se ocupe de promovare-retele sociale-branding-crearea de produse alternative, urmand ca modelul/studioul sa se concentreze pe ce este specializat: showuri, poze si video! ;)

Serviciile oferite de CamMillionaires constau in:

- crearea brandului de model (definitie si diferentiere) si managementul brandului;

- crearea unui site personal gen ModelCentro.com (care reprezinta una din cele mai bune solutii pentru Solo Girl site, si in plus e FREE to join, iar beneficiile se impart pe baza de comisioane intre model/studio si site). In cazul in care modelul deja are site, putem oferi promovarea sitului ca afiliati, insa, desigur, ne referim la un site pe care s-a adaugat continut periodic si profesionist, nu situri cu 3 poze si 2 video, cum am vazut la unele modele..:D

- identificarea de canale alternative de vanzare a "produselor de baza" Poze + Video si optimizarea acestora;

- crearea structurii de retele sociale, optimizarea acestora si folosirea celor mai eficiente tehnici de promovare. Desigur ca oricine poate sa isi faca niste conturi pe retele sociale si sa "posteze", dar prea putine persoane pot sa faca acest lucru EFICIENT (adica raportul Rezultate (trafic/venituri) / Costuri (timp/bani) sa fie in continua crestere)!!! Caci cine (isi) face promovare pe retele doar "ca sa fie acolo", ISI PIERDE TIMPUL!!! :)
Exemplu: Aveti idee cam cat se TRANSPIRA pe twitter, ca sa iti aduci niste membri noi de acolo? :) Si degeaba ai tu cateva (zeci de) mii de followersi, ai idee cati iti citesc un tweet de-al tau, sau stii cum sa verifici asta? Si cam cati iti dau un Favorite sau Retweet? Si cum poti face sa cresti numarul de favorites si retweets, adica sa devii viral? Pe tema promovarii pe Twitter, deja avem o solutie: WeTwit4U.com - promovare de modele pe twitter! :)

- identificarea de noi suporturi promotionale specifice videochatului;

- crearea de noi produse si servicii ce pot fi create si vandute de catre model, trecand dincolo de limitele produselor clasice ce pot fi usor "personalizate" (tricouri, sepci, calendare, fetze de iPhone, etc.) si ajungand pana la crearea de apps, games si mobile games, promovarea de produse de nutritie, programe de fitness, linii de lenjerie si parfumuri, etc...in genul "socialitelor" tip Kim Kardashian, care sunt foarte bune cand vine vorba de a-si transforma brandul in bani. Multe modele webcam devin branduri globale, ce, din pacate pentru multe din ele, nu reusesc sa exploateze decat "varful icebergului" in ce priveste valoarea financiara a propriului brand!!! Noroc cu CamMillionaires...;)

 - analiza, sinteza si prezentarea statisticilor pentru a evidentia evolutia si legatura intre parametri precum: Costuri (timp si/sau bani investite), Trafic si Venituri totale, precum si identificarea de solutii de optimizare generala.

Cercul vicios al modelelor de Top care trebuie sa lucreze Minim X ore/zi pentru Maxim Y bani/ luna

Clar ca orice oferta de promovare, nu poate face minuni in cazul promovarii unui model care intra de 3 ori pe saptamana ori care nu a inteles prea clar de ce a intrat in videochat si pentru cat timp si-ar dori sa faca asta...Oferta mea se potriveste cel mai bine modelelor care muncesc macar 6-8 ore pe zi, macar 6 zile pe saptamana, cu engleza bine sau foarte bine, fizic cat mai agreabil, internet si webcam cat mai bune, poze si video de calitate...Un pachet ca al meu poate ajuta un model cu potential sa ajunga mai repede de la 4-6.000$ pe luna la 10-20.000$, si poate impinge bariera de 20-30.000$ pentru modelele de top, MULT PESTE ACEASTA LIMITA!!! Desigur, ce spun poate parea "vrajeala, vorbe in vant, promisiuni desarte", insa parerea mea e ca un model de videochat de top si care are un program riguros de munca, NU ARE VOIE SA SCADA SAU SA STAGNEZE in ce priveste incasarile! "Scuza cu criza" NU MAI MERGE!!! Cei care sunteti de ceva ani in videochat, v-ati convins ca e PLIN de membri PLINI de bani (inca se dau tips-uri de peste 1000$, si poate mai usor ca inainte!!!), doar ca nu mai sunt "asa prosti ca inainte", concurenta e in continua crestere (modele si situri) iar membrii "mai cunoscatori", mai dificil de "fidelizat" (de altfel, clientii din videochat, sunt "infideli prin definitie!" :),  si dornici de "noi senzatii" si nu in ultimul rand de noi maniere de a-si cheltui banii.....in plus, daca va uitati la multe modele de top se observa usor ca asa cum se zice "lasa bani pe masa", si dau doar 2 exemple simple:
1. modele de top care nu au nici macar un cont de Twitter, sau daca au, practica un marketing pe twitter cu rezultate foarte slabe!!!
2. modele de top care nu au la vanzare nici macar o poza sau un video!!!
Si exemplele ar putea continua....

CamMillionaires vine cu solutii pentru modelele de top, care simt ca oricat de mult ar mai munci in plus, nu pot sa impinga nivelul incasarilor mai sus, si se simt prizoniere ale cercului vicios reprezentat de programe de munca istovitoare si venituri care stagneaza sau uneori chiar descresc...Iar programele de munca de 10-14 ore pe zi, nu doar ca sunt sinucigase, dar nici nu asigura cresterea pe termen lung, daca se bazeaza DOAR sau in special pe "live show"...Work SMARTER, not HARDER!!! :)

Ma bucura feedbackul pozitiv si foarte pozitiv pe care l-am primit de la lansarea ideii proiectului, atat de la modele cat si de la studiouri din Romania, dar mai ales de la modele internationale de top (din USA, Germania, Olanda, Anglia, etc), ce deja s-au aratat interesate in diverse colaborari...Acest proiect nu mi-a venit in minte intr-o "dimineata cu soare" ci e rezultatul a ANI de munca, transpiratie, incercari si erori, discutii cu modele/traineri/webmasteri, sefi de programe de afiliere si manageri de situri, participarea la conferinte si sumituri si observatii in fascinantul domeniu pe care il reprezinta videochatul...si reprezinta trecerea de la Teoria din "Biblia Webmasterului Adult" la Practica prin oferirea de servicii precum cele descrise in carte si chiar unele noi.

Pe zi ce trece sunt tot mai multe modelele de videochat ce devin "fara sa vrea" branduri globale, unele cu zeci sau sute de mii de friends and followers pe retelele sociale...Cat timp credeti ca va trece pana ce aceste zeci si sute de mii se vor transforma in MILIOANE si ZECI DE MILIOANE de friends si followers, desigur, pentru UNELE dintre modele?

Pe de alta parte, sunt cunoscute multe cazuri de modele de top care fac cateva sute de mii de dolari pe an, insa doar LittleRedBunny e considerata unul din modelele ce "oficial" a depasit 1 milion de dolari pe an...CamMillionaires is propune sa contribuie la aparitia a si mai multor modele milionare...

Times...are changing...
                                                             .........R U READY!¿ ;)

www.cammillionaires.com
www.facebook.com/CamMillionaires
www.twitter.com/CamMillionaires

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu