Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

vineri, 24 decembrie 2010

100 de Intrebari si Raspunsuri despre Videochat De Acasa!

Foarte multi dintre voi, imi trimit tot felul de Intrebari, unele mai hazlii, altele mai serioase, unele mai decente, altele mai putin...:) Oricum, m-am decis sa incerc sa public aceste Intrebari, in forma in care imi sunt trimise, si sa incerc sa ofer Raspunsuri la fiecare din ele, eventual sa grupez acele intrebari care au acelasi raspuns.1. Cine esti tu, din spatele sitului www.MuncaVideochat.com? Ce oferi tu diferit? Ce servicii oferi? Ce garantii prezinti? (Loredana Antonesi, Bacau, eleva)

M-am prezentat la informatii despre acest blog, si cine mai doreste informatii, poze si chiar unele inregistrari video in care apar alaturi de managerii ori chiar proprietarii marilor situri de videochat sau ale programelor lor de afiliere, imi poate vizita blogul cartii Biblia Webmasterului Adult, scrisa de mine: http://www.jobs4adults.com/blog/about

Sunt diferit de majoritatea studiourilor si siturilor de profil din Romania prin faptul ca de cateva ori pe an particip la intruniri ale patronilor si managerilor din Industria Adulta internationala, unde vin de la reprezentanti ai celor de la LiveJasmin, ImLive, Cams, etc, pana la megafirme ca Playboy, Penthouse, Hustler, etc., deci am ocazia sa aflu in mod direct despre ultimele noutati in domeniu. Serviciile mele includ:- consiliere gratuita, pe care o gasiti pe acest Blog si diverse forumuri unde ofer consultanta, ori chiar pe Messenger (Yahoo, MSN, etc).- pentru Modelele ce au nevoie de mai multa asistenta, ofer si servicii de Studio (eu creez profilele Modelelor pe diverse situri, le ofer consultanta zilnica si training. Pentru aceste servicii, percep 30% comision din veniturile modelelor, mai putin decat ORICE studio din Romania, care in general cer 40-60% comision). 2. Cum pot face un acount de video chat? (Ioana Alexandrescu, Brasov, 20 ani)  Ai nevoie de 1 PC, o conexiune internet cat mai buna, un webcam normal, minim 18 ani si o poza scanata cu buletinul. Pentru sugestii privind siturile, pe langa banerele pe care poti da click de pe acest blog, vezi si articolul Top situri de facut videochat.

3. Cine a facut videochat de acasa?  Cum sa faci videochat? (Andreea Popovici, Iasi, studenta)  In industria de videochat sunt implicati foarte multi romani, de la modele (in special femei) intre 18 si 60 de ani, pana la afiliati, studiouri si recrutori de modele.4. Cum sa faci bani multi pe videochat? (Ana Maria, Ploiesti, vanzatoare)In primul rand MUNCA si SERIOZITATE. Videochatul e propria ta AFACERE, nu e un "servici". In plus, conteaza mult cunostintele de limbi straine (engleza in special), carisma, calitatea conexiunii internet si a imaginii webcamerei, iluminatul, lenjeria si accesoriile (jucariile sexuale) si o buna intelegere a cum trebuie tratati clientii in domeniul Divertismentului Adult.    
5. Pareri despre http://www.awempire.com? (Ionut Caramfil, Bucuresti, student ASE) AWE e unul dintre cele mai complexe programe de afiliere, cum era si normal pentru un site ca LiveJasmin, care e numarul 1 mondial in domeniu. Ca afiliat la AWE poti castiga bani vanzand showuri (recrutand Membri platitori), sau Modele, Studiouri si sub-afiliati. AWE are echipe prezente la mai toate evenimentele internationale din industrie.  Voi incerca sa public toate intrebarile voastre si sa va ofer raspunsuri GRATUITE pe acest blog. Intrebarile mi le puteti trimite pe email sau conturile de chat:Email: jobs4adults [at] gmail . com
Live Chat:
-Yahoo Messenger ID: jobs4adults
-MSN: jobs4adults at hotmail.com
-ICQ: 569250947
-AIM: jobs4adultsxxx @ aim.com
Skype: jobs4adults Introdu emailul tau pentru informatii GRATIS!
Verifica apoi emailul si da click pe link pentru a CONFIRMA inscrierea!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu