Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

vineri, 27 aprilie 2012

Ofer servicii de Asistent-Moderator pe Chaturbate 30%!

Nu faceti bani cu Chaturbate, sau faceti prea putini?????? Atunci, POATE va pot fi de folos:

Ofer servicii de Asistent-Moderator pe Chaturbate!

Moderator poate fi orice User care va intra pe camera si pe care voi il desemnati sa fie Moderator (click dreapta de mouse pe User si alegeti "Promote to Moderator"). Pe ecranul de chat general va aparea "granting moderator privileges to User" si numele sau va aparea cu Rosu.

Serviciile mele ca Asistent-Moderator, includ printre altele:

- ghidarea modelului in ce priveste showul (idei de showuri, lumini, costume, etc) si textele (profil, goal, replici, teasing, etc);

- traduceri in timp real (vorbesc 6 limbi straine);

- animarea Userilor pentru a plati tokens INAINTE de a cere;

- identificarea si gestionarea Userilor ce cheltuie tokens pe showuri. Dispun de multa experienta pe Chaturbate si de o imensa baza de Useri platitori!

- atentionarea si chiar banarea userilor "cersetori" sau care insulta;

Comisionul meu e 30% din tokens pe sesiune, iar transferurile se fac imediat la finalul sesiunii pe contul vostru (70%) si pe contul meu (30%) de Chaturbate (deci nu e nevoie de Paypal, WU ori transfer bancar, unde se pierd bani pe comisioane si cursuri de schimb valutar!). Cum trasnferurile de castiguri se fac imediat, nu aveti de riscat decat incasarea pe un show!!! :)

Modelul lucreaza de pe un cont al studioului meu (de preferat), pentru ca asfel va pot oferi ca servicii in plus:

- optimizarea paginii de Profil si crearea de modalitati de crestere a numarului de vizitatori pe Pagina si de fidelizare a clientilor!

- cresterea showurilor Private;

- "false tipping" - ofer eu tokens in show, ca sa stimulez vizual si auditiv Userii sa dea si ei tokens, pe care insa in finalul sesiunii ii scadem din total. Daca de exemplu am platit 100 de tokens si pe sesiune modelul castiga 1000, scadem 100 la final si apoi aplicam procentul de 30%. Aceasta technica e foarte folosita si rezultatele sunt vizibile!!! 

Ma puteti contacta pe Yahoo Messenger sau Skype cu IDul jobs4adults
Daca folositi alt Messenger Chat, contactati-ma pe email pentru mai multe detalii
jobs4adults at gmail . com

Ma intereseaza modele deschise la minte, serioase, care vor sa faca  bani, preferabil ENGLEZA macar nivel minim! Nu lucrez cu Baieti Solo, ci doar cu Fete, Cupluri si Transexuali.

Va doresc videochatare cat mai profitabila! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu