Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

sâmbătă, 4 decembrie 2010

TOP situri de facut Videochat

Multi dintre cei cu care colaborez (Modele, Studiouri, Afiliati si Agenti de recrutari), mi-au cerut in repetate randuri sa realizez un TOP al celor mai bune situri de facut videochat Adult si Non-adult, punand in evidenta avantajele si dezavantajele de a lucra pe fiecare.

Inainte insa de a parcurge acest TOP, tin sa fac o precizare foarte importanta: Pentru Modelele, Studiourile, Afiliatii si Agentii care INTR-ADEVAR vor sa faca bani din VideoChat Adult sau Non-adult, foarte important este ca SA ACORDE TIMP pentru a cunoaste BINE un site si a-i vedea astfel potentialul de castig. Cea mai mare greseala pe care o fac unele Modele, Studiouri, Afiliati ori Agenti, e de a se inregistra si incerca vreo cateva zile (sau chiar ore!) un site, pentru ca apoi sa se lase si sa caute alte situri pe care sa se inscrie, sa le incerce si sa la abandoneze la fel de repede, sperand ca intr-o zi vor gasi acel site pe care sa muncesti putin (eventual deloc) si sa te faci bogat peste noapte. Din experienta mea de ani de zile in domeniul videochatului, nu cunosc un asemenea site si nu cred ca exista, ci, asa cum am zis de fiecare data pe bloguri, forumuri si oricarui Model sau Studio cu care am lucrat:

Videochatul = Timp + Munca + Seriozitate + Transpiratie

Videochatul poate ca e cea mai usoara metoda de facut bani (multi) pentru unii/unele, insa nu fara ingredientele de mai sus!

SFAT: Daca sunteti Nou(a) in domeniul videochatului (ca Model, Studio ori Afiliat/Webmaster), va sfatuiesc sa incepeti cu situl numarul 1, LiveJasmin, si sa il incercati MACAR 3-4 LUNI!!! Incercati sa intelegeti si sa invatati cat mai bine toate modalitatile de a castiga bani cu un site, bonusurile oferite si trucurile, incercati sa respectati pe cat posibil un ORAR, incercati diverse perioade din zi/noapte si diverse zile din saptamana, si daca in 3-4 luni NU castigati SATISFACATOR, abia apoi treceti la urmatorul! Dar daca inregistrati venituri satisfacatoare, CONTINUATI, caci VETI CRESTE atat in experienta cat si in trafic de membri, fani, clienti, afiliati, incasari, bonusuri!!!! Nu aveti nevoie de "multe situri", nu exista "situri de videochat minune" (care sa va dea bani fara MUNCA ori cu munca putina!) si nici nu faceti ca unele modele care stau pe 3-4 situri in acelasi timp "la pescuit"...Concentrati-va asupra unui site, asupra vizitatorilor si membrilor de acolo, COMUNICATI CU EI! Doar asa veti vinde showuri! Clientii nu vin singuri doar pentru ca sunteti "dotate/dotati"!


1. Chaturbate        Modele + Studiouri | Afiliati | Clienti-Voyeurs

Puncte forte: Faci cam ce vrei, exista foarte putine reguli!!!!!!!!!!!!!! Poti face cu Masca sau sa te arati doar de la Gat in jos!!! Atentie mare: nu imprumutati contul altora ori nu apareti in webcam alaturi de modele care nu sunt inregistrate cu Carte de identitate prin contul dumneavoastra, altfel, vi se vor bloca sumele de care dispuneti pana ce trimiteti copii cu actele persoanelor noi care au aparut pe webcam!

Comision: Chaturbate ofera printre cele mai mari comisioane din Industrie plus o multime de premii si bonusuri!!!

Videochat Non-Adult (fara dezbracare): DA!!!!!!!!!!

Videochatul Non-Erotic (fara dezbracare si fara discutii despre sex): DA!!!!!!!!

Chaturbate = VIITORUL Industriei de Videochat!!!

2. LiveJasmin         Modele + Studiouri | Afiliati | Clienti-Voyeurs

Descriere generala: Numarul 1 in lume ca site de Videochat si numarul 1 ca numar de vizitatori pentru situri de Adult.

Comision: 30-35%
Foarte important: pe langa acest comision, ce poate parea "mic", exista posibilitatea de a-l mari si adauga si alte comisioane, prin tabul de Referrals din contul de model sau studio, recomandand alte Modele, Studiouri, Membri ori Afiliati, ori de a creste tariful pe minut!

Puncte forte: Brandul numarul 1 in videochat si cel mai vizitat site de ADULT!

Videochat Adult (show cu continut erotic, in functie de preferinte): DA

Videochat Hot Flirt (striptease permis doar pana la lenjerie intima, dar neobligatoriu): DA

Videochat Non-Adult (fara dezbracare - Soul Mates ): DA

Videochatul Non-Erotic (fara dezbracare si fara discutii despre sex Advisers/Esoterics): DA

Foarte important: Situl LiveJasmin ofera protectia 100% a identitatii modelelor prin permiterea modelelor cu masca, insa doar in cazul categoriei NUDE, unde sunt oferite showuri erotice!

Sunt admise doar masti de tipul celei din imagine! Daca nu va descurcati in obtinerea aprobarii ca model cu masca, puteti apela la noi sa va cream un cont ca performer cu masca in cadrul studioului virtual MuncaVideochat.

Castiguri pe LiveJasmin:
- INCEPATOR ( model cu cunostinte slabe sau medii de Engleza + aspect fizic "mediu"): in jur de 300-500$/luna;
- MEDIU (model cu nivel de engleza mediu, aspecti fizic mediu-model, nivel mediu de calitate a pozelor si videourilor, nivel mediu de completare a profilului): in jur de 1000 - 2000 $ / luna;
- CUNOSCATOARE / CUNOSCATORI ( sunt modelele ce au ceva experienta si un bun nivel de engleza, aspect fizic, profil, poze + video, etc): in jur de 5000 - 10.000 $ / luna;
- PROFESIONISTELE (in general Fete sau Cupluri, care au ceva ani in spate de experienta ori un bun "consilier" si in plus bun sau foarte bun nivel de engleza, aspect fizic, accesorii sexuale, lenjerie sexy, carisma, poze + video profesioniste, profile complete si profesionale, care dedica intre 6-8 ore pe zi videochatului si care in general TRAIESC din videochat si se dedica TOTAL acestei activitati. Unii, au si situri personale care le sporesc veniturile, sub diverse forme.): 20.000-30.000 $ lunar, ori chiar mai mult! MULTE modele incepatoare nu cred ca se pot face banii astia, insa cei din bransa (studiourile, modelele ori webmasterii cu experienta) pot CONFIRMA, si ca si mine pot demonstra si arata ce fete fac sumele astea, si uneori chiar cam CAT! ;)Introdu emailul tau pentru informatii GRATIS!
Verifica apoi emailul si da click pe link pentru a CONFIRMA inscrierea!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu