Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

sâmbătă, 13 februarie 2010

Videochat NON-adult - cum sa faci bani din videochat fara sa te dezbraci?

In Romania, cand se vorbeste de videochat, lumea intelege "Videochat Adult", adica cel in care trebuie sa te dezbraci, de aici si refuzul a nenumarate persoane de a primi detalii despre aceasta activitate. In realitate, nici macar in videochatul adult, nu te obliga nimeni sa faci nimic! Ca model, ai optiunea de a face aproape ce vrei, respectand legile internationale si Intelegerea intre siteul de videochat si modele, Acord ce NU presupune obligatia de a te dezbraca!

In videochatul non-adult, ca model trebuie sa incerci sa arati cat mai atragator/atragatoare si sa porti discutii cu clientii, pe temele la care esti dispus(a).

Majoritatea siteurilor de videochat sunt destinate zonei Adult, insa LiveJasmin ofera si posibilitatea Videochatului Non-Adult.

Pentru inscrieri pe LiveJasmin pentru Videochat NON-ADULT, click aici:

www.jobs4adults.com/livejasmin-models-girls

Daca doriti sa va inscrieti ca Modele de Videochat ori Rreprezentanti de Vanzari/Afiliati, INAINTE de a va inscrie, va rog SA MA CONTACTATI pentru asistenta, deoarece pentru modelele sau Reprezentatii de Vanzari inscrisi prin mine, firmele respective ma platesc intre 5% si 30% din castigurile lor, bani platiti de FIRME, nu de catre modele sau reprezentati de vanzari, ce castiga la fel si daca se inscriu singuri, fara mine!

Avantajele de a va inscrie prin mine? Asistenta GRATUITA la inscrieri, dar si sfaturi utile oferite permanent pentru a va creste veniturile si in orice problema ce va poate aparea!!!


NU VOI OFERI ASISTENTA MODELELOR ORI REPREZENTANTILOR DE VANZARI
CE NU SUNT INSCRISI PRIN MINE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu