Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

duminică, 31 mai 2015

Succes peste asteptari al seminarului CamMillionaires la TheEuropeanSummit.com!

Cum ziceam in postul anterior, pentru 2015 asteptarile sunt foarte ridicate pentru mine, atat ca studio de videochat (studioul de munca de acasa Jobs4adults), dar mai ales ca "promotor de modele", care e noul meu proiect numit CamMillionaires.com si care ofera servicii noi si unele chiar foarte originale pentru noul domeniu al promovarii de modele individuale sau de studio. Inca de la lansarea acestui proiect, nu am fost deloc modest in ceea ce priveste ambitiile si obiectivele de atins, mai ales ca piata pe care am intrat nu mai este doar a modelelor din Romania ci am inceput tot mai mult sa lucrez cu modele din toate tarile, in special SUA si Europa de vest si tot mai multe studiouri de videochat s-au aratat interesate in a lucra cu mine.

Multumesc celor de la ComeShootMe.com pentru pozele pe care le-au facut in timpul seminarului meu! De data asta am venit cu hartiutele cu textele, sper data viitoare sa vin cu un proiector sa aratam si niste imagini, niste statistici, sa analizam niste exemple practice, exemple negative si mai ales pozitive! ;)

Desi m-am promovat foarte putin cu CamMillionaires (2-3 mentiuni aici pe blog, 1 pagina si 1 post pe blogul http://cammillionaires.com/blog, o pagina de facebook si un twitter, 1 mentiune pe un forum si cam atat), totusi ecoul a fost peste asteptari inca de la inceput si una din cele mai mari realizari pana acum este feedbackul deosebit de pozitiv pe care l-am primit din partea industriei de videochat la TheEuropeanSummit.com din Sitges, Martie 2015, unde asa cum am anuntat, am prezentat seminarul "(Self)Promo for CamModels and Studios" - (Auto)promovare pentru modele si studiouri.Motivele pentru care sunt EXTREM de incantat de succesul seminarului sustinut, sunt mai multe:

- desi ma gandeam ca vor veni putini la seminarul meu, m-am dus cu vreo 10 minute inainte la sala sa pregatesc seminarul...cand colo, sala era deja aproape plina cu 10 minute inainte de a incepe!!! :)

- particip la TheEuropeanSummit inca de la prima editie din 2009, plus alte sumituri din Spania (unde locuiesc de peste 10 ani) si Europa, si e PRIMA data cand am vazut ceva ce am trait la seminarul meu: seminariile erau toate de 1 ora si jumate, cu 30 de minute de pauza intre ele...in timp ce multe seminarii se terminau in 30-40 de minute, la mine a fost SALA PLINA, nu a plecat nimeni din sala, ba mai mult, publicul mi-a cerut sa nu ma opresc din prezentare si sa continui inca 30 de minute peste program, iar daca nu ii aveam pe Flirt4free.com dupa mine, participantii la seminarul meu TOT NU VOIAU SA PLECE!!! :))) De altfel, i-am si tinut in picioare la usa pe echipa Flirt4free pana in ultimul minut!!! :) Iar Flirt4free.com, pentru cine (inca) nu ii stie, sunt printre cele mai mari situri de videochat si sunt o firma de cateva sute de milioane de dolari, daca nu chiar miliarde ca valoare, plus, au avut seminarul de prezentare cu olandezii care produc echipamente de sex-interactiv cu modele, un seminar foarte interesant si la care am participat, insa ma pot lauda ca am avut mai multi oameni in sala ca ei! :)

- paralel cu seminarul meu, a mai fost unul ce a acaparat atentia multora din videochat, parca se chema "Viitorul cyber-sexului", un seminar pe care as fi vrut sa il urmaresc si eu, caci ii avea ca organizatori pe 7 dintre numele foarte cunoscute din Adult si Videochat, deci am avut o concurenta foarte serioasa...dar chiar si asa, cum am zis, am avut sala plina si chiar cu participanti ce stateau in picioare, caci toate locurile au fost ocupate! :) Not bad! :)

- inca de la inceput, idea CamMillionaires a fost de a merge pe CALITATE, si nu pe Cantitate, de a lucra cu modelele si studiourile de top, deci si la seminar m-a interesat in special calitatea participantilor, care a fost si ea la INALTIME: studiouri si modele din mai multe tari (USA, Germania, Ungaria, Cehia, Romania, etc), plus cateva studiouri si modele care sunt nume mari si chiar foarte mari in videochatul romanesc sau/si mondial! ;)

- am avut ocazia sa prezint industriei foarte multe din ideile proiectului CamMillionaires si am fost super incantat sa vad cat de multe din ideile mele au placut si cat de foarte mult au placut! :)

Buster Brown de la ComeShootMe.com a facut cateva poze la inceputul prezentarii mele, insa dupa cateva minute sala s-a umplut chiar si mai mult! :)

- in 2011, revista germana "Adult Webmaster Business", ma prezenta pe coperta din ianuarie ca "marketing expert" cu un interviu in ianuarie si extrase din cartea mea "Adult Webmaster Bible" in lunile februarie si martie...nu doar ca am devenit foarte cunoscut in puternica industrie de adult din Germania (poate cea mai tare din Europa!), dar si multe alte nume mari din alte tari m-au felicitat pentru interviu, deorece revista AWB se distribuia gratuit la mai toate marile sumituri de adult biz din lume....iar feedbackul extrem de pozitiv pe care CamMillionaires l-a primit, confirma ca nemtii de la AWB nu au exagerat deloc in a ma prezenta ca expert marketing in industria adulta! ;)

- seminarul s-a incheiat deosebit de emotionant pentru mine: Sala in picioare aplaudandu-ma minute in sir si felicitandu-ma! :) A fost maniera participantilor de a-mi multumi si de a-si exprima aprecierile fata de ideile pe care le-am impartasit cu ei......Le multumesc tuturor celor care au avut bunavointa sau/si curiozitatea sa participe....Ma bucur ca nu i-am dezamagit ci mai mult, am reusit sa ofer ceva ce li s-a parut extrem de interesant...Si promit sa revin cu noi seminarii si oferte de servicii pentru modele si studiouri, care sa trezeasca cel putin acelasi interes si entuziasm!  

- si last, but not least: editia din Martie 2015 a sumitului european a avut si "happy ending" cu propuneri decente si concrete de afaceri de la mai multe studiouri si modele de videochat! :) Multumesc de increderea acordata si va asigur ca muncesc din greu ca sa multumesc pe toata lumea si sa conving ca alaturi de mine, modelele si studiourile pot castia mai mult si mai usor! :)

Asa cum am mai spus, chiar de la lansarea proiectului am inceput sa lucrez la promovarea unor modele (independente sau de studio) si cu rezultate foarte interesante, insa chiar daca feedbackul industriei a fost extraordinar, tin sa asigur ca REZULTATELE pe care le voi prezenta in curand vor fi MIND BLOWING si iarasi nu sunt modest deloc cand afirm ca obievtivul principal e sa facem din CamMillionaires cea mai mare firma si mai profesionista pe promovare de modele, cu servicii care merg mult mai departe decat doar "promovarea": Branding specific industriei cam, campanii de Viral Marketing care vor face istorie in industria de videochat si chiar in publicitatea pe Internet, diversificarea veniturilor modelelor (vanzare de poze, video, crearea de produse personalizate cu marca modelului: carti, jucarii sexuale, linii de lenjerie sau alte produse vestimentare, parfumuri, bauturi, apps, games si multe alte produse si servicii pe care modelul le poate vinde pentru a avea multiple surse de venituri si a profita cat mai deplin de pe urma notorietatii pe internet) si transformarea modelului de videochat in Internet Celebrity (care sa joace in liga starurilor Hollywood), Global Brand, International Company...and...into a living LEGEND!!! :)

R u ready¿¿¿!!! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu