Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

duminică, 14 februarie 2010

Cum poti castiga mai mult?

- FETELE castiga mai mult ca baietii;

- cunostintele de LIMBI STRAINE.
Engleza nu e obligatorie, dar cu cat te descurci mai bine cu, cu atat castigi mai mult. La fel cu alte limbi precum Spaniola, Italiana, Franceza, Germana, Olandeza.

- foloseste un MICROFON!
Chiar daca nu vorbesti prea bine limbi straine, foloseste un microfon: incearca sa comunici, sa razi. Vei economisi TIMP cu tastatul si in plus poti comunica mai usor cu grupul de vizitatori din Chatul Free / Public, pentru a atrage un client in Privat.

- SERIOZITATEA conteaza!
Divertismentul Adult pe videochat e o MUNCA si nu presupune doar un simplu striptease. Unele fete mananca, beau cafea, fumeaza, nu zambesc, nu saluta clientii ori vizitatorii, sunt arogante, se uita la televizor, isi fac unghiile, vorbesc la mobil...si apoi, se mira de ce nici un client nu vrea sa plateasca pentru serviciile lor, desi multe sunt cel putin la fel de frumoase/dotate ca Pamela Anderson. Incearca sa fii cat mai aranjat(a) si "locul de munca" fa-l cat mai incitant & relaxant (evita dezordinea din jur).

- ZAMBESTE.
Nimic nu seduce mai mult decat zambetul....nici macar nuditatea!

- Conexiune de Internet
O conexiune internet proasta, te poate face sa pierzi clienti: imaginea pe camera e mai lenta, poti avea intreruperi, comunicarea pe microfon e greoaie.

- Webcam
Daca ai posibilitatea, cumpara-ti o camera video (200-300 €) cu telecomanda, sa oferi o imagine buna si optiunea de ZOOM ;) Plus ca o camera video buna te ajuta sa realizezi si filmulete scurte de calitate pe care sa le uploadezi pe site si sa castigi ori de cate ori vreun membru plateste sa le vada. Ai grija ca ILUMINATUL sa fie cat mai bun (eventual, pune-ti o veioza aproape).

- Alte sfaturi?
Modelelor inscrise prin mine, le pot oferi asistenta gratuita atat la completarea profilelor, pentru a le face cat mai atragatoare si chiar ghidandu-le LIVE cum trebuie sa se miste ori sa comunice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu