Studioul virtual Jobs4Adults - Videochat de acasa!

duminică, 14 februarie 2010

Cat se castiga & cum se fac platile la LiveJasmin, Webcams, Xlovecam, Streamray?

Unele situri, ofera posibilitatea modelului de a-si fixa singur(a) tariful pe minut, dar in general el este intre $1.99 pe minut si $4.99, din care modelul incaseaza intre 30-50%.

Exemplu cu valorile MINIME:
La un tarif de $1.99 pe minut si un comision de 30% pentru model, daca se sta zilnic pe site 5 ore, din care 2 ore sunt "cu clienti in privat", se poate castiga lunar (fara a lucra Duminicile) suma de : 1.99$ X 120 minute X 26 zile de munca X 30% = 1862 $
1862 $ = 1360 € , cam cat un Manager de nivel mediu de Banca in Romania.

Am pus valorile MINIME, atat ca ore lucrate, cat si in ce priveste comisioanele...Plus ca fetele cu putina vechime isi fac "clientii fideli" ce cumpara zilnic sau macar saptamanal, plus ca pe o sesiune iti pot intra mai multi clienti in acelasi timp (3 clienti in acelasi minut te pot face sa castigi 3 X 1.99 X 30% = 1.79$ net = minut). In plus unele situri de videochat ofera si posibilitatea de a-ti vinde filmele, datele de contact (adresa de email, ID de mess, numar de mobil) sau chiar lenjeria intima.

Platile se fac la 2 saptamani, prin diverse modalitati (la alegerea Modelului / Reprezentantului de Vanzari):
- cecuri bancare trimise prin posta;
- virament bancar;
- carduri de debit bancare (Mastercard-Payoneer sau Visa-Epassporte). Cardurile sunt trimise si oferite GRATUIT din America iar banii sunt virati pe ele si se pot scoate de la ORICE bancomat din orice tara!

Fiecare Model sau Reprezentant de Vanzari vede in contul sau in timp real cat a castigat in fiecare moment si cati bani are de primit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu